Çanakkale Kent Konseyi Esenler Mahalle Meclisi genel kurul toplantısı mahalle meclisi çalışma ofisinde yapıldı.
Esenler Mahalle Meclisi çalışma ofisinde gerçekleştirilen genel kurul toplantısında mahalle meclisinin yaptığı çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verildi.
Uygulamalı Doğa Eğitim Merkezi çalışmalarının sona erdiği belirtilirken Çanakkale Belediyesi’nin yer tahsisi yaptığı taktirde projenin hayata geçirileceği ifade edildi.
Esenler Mahallesinde mayıs ayında düzenlenmesi planlanan bahar şenliği hakkında katılımcıların görüş ve önerileri alındı. Etkinliğin isminin belirlendiği görüşmelerde şenliğin 24 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı. Etkinliğin sloganı da "Küçük Büyük El Ele Haydi Özgürlüğe" olarak belirlendi. Şenliğe mahalle de bulunan okulların, sivil toplum kuruluşlarının katkı vermesi için girişimlerin sürdürüleceği kararlaştırıldı.